Kontakt
+45 70 60 54 14
info@greencharge.dk
Gammelholmvej 26
DK-9541 Suldrup

Levering

Ved bestilling af solcelleanlæg hos GreenCharge stræber vi efter en problemfri og professionel leveringsproces, så dit solcelleanlæg når sikkert frem til dit ønskede installationssted. Vores leveringsteam og samarbejdspartnere er dedikerede til at sikre, at din bestilling leveres til tiden og i perfekt stand. Der tages endvidere forbehold for mellemsalg og udsolgte varer.

1. Leveringstid

Vi bestræber os på at levere dit solcelleanlæg så hurtigt som muligt, inden for den angivne leveringstid, der er specificeret ved bestillingen. Eventuelle ændringer eller forsinkelser vil blive kommunikeret klart og rettidigt til vores kunder.

2. Professionel pakning

Solcelleanlægget vil blive nøje pakket og beskyttet for at undgå skader under transporten. Vi anvender holdbare materialer og metoder for at sikre, at solcellepaneler, invertere og tilbehør når frem i perfekt stand.

3. Leveringsadresse

Vi leverer solcelleanlægget direkte til den specificerede leveringsadresse, som du har angivet ved bestillingen. Det er vigtigt, at leveringsadressen er nøjagtig og tilgængelig for vores leveringsteam.

4. Modtagelse af levering

Ved levering bedes du eller dine nærmeste være til stede for at modtage solcelleanlægget. Vores leveringspersonale vil hjælpe med at kontrollere, at alle produkter er til stede og intakte. Eventuelle skader eller mangler skal straks rapporteres til vores kundesupport for yderligere handling. kundesupport@greencharge.dk

5. Installationssupport

Efter levering er vores kundesupportteam til rådighed for at yde hjælp og rådgivning vedrørende installationen af solcelleanlægget. Vi er dedikerede til at sikre, at installationen udføres korrekt og sikkert for at optimere solcelleanlæggets ydeevne.

Vi værdsætter din tillid til GreenCharge og vi bestræber os på at levere en problemfri og tilfredsstillende levering. Har du spørgsmål eller brug for yderligere assistance vedrørende leveringen af dit solcelleanlæg, er du velkommen til at kontakte vores kundesupportteam

kundesupport@greencharge.dk

GreenCharge ApS Kundeservice Telefon: +45 40 60 77 79
Email: greencharge@greencharge.dk
December 2023

Søg produkter

Log ind

Eksklusive tilbud og rabatter

Bliv den første til at modtage tilbud, kampagner og rabatter når du siger ja til at modtage vores nyhedsbreve. Dette kan inkludere særlige priser på solcelleanlæg, installationstjenester eller tilbehør.
Navn *
Email *
Hos GreenCharge er vi din kompetente vejleder i forbindelse
med din søgning efter den optimale løsning. Kontakt os her

Hjælp med vejledning til den rigtige løsning?

For at kunne tilbyde dig den bedste og mest relevante rådgivning, beder vi dig venligst om at udfylde nedenstående information.

Produkt der ønskes vejledning på:
Levering

Navn *
Efternavn
Email *
Telfefon *
Nyhedsbrev
Hos GreenCharge er vi din kompetente vejleder i forbindelse
med din søgning efter den optimale løsning. Kontakt os her